Fantom Pro 1250

10. 12. 2015
Společnost Farmet představila na veletrhu Agritechnica Hannover novou generaci víceřadého radličkového podmítače a kypřiče Fantom PRO 1250. Nový kypřič je 5-ti řadý, určený pro mělké a hlubší zpracování půdy tzn. pro rychlou strnišťovou podmítku, ale i pro kypření s intenzivním mícháním až do hloubky 15 cm. Stroj je určen pro agregaci s traktory o výkonu 550 – 650 PS. Díky své koncepci a vysokému počtu radliček je ideální i pro předseťovou přípravu. Fantom může být vybaven předním flexiboardem, který dále zvyšuje urovnávací efekt při práci.
Fantom Pro 1250

Novinka roku 2016 - Fantom Pro 1250

Společnost Farmet představila na veletrhu Agritechnica Hannover novou generaci víceřadého radličkového podmítače a kypřiče Fantom PRO 1250. Nový kypřič je 5-ti řadý, určený pro mělké a hlubší zpracování půdy tzn. pro rychlou strnišťovou podmítku, ale i pro kypření s intenzivním mícháním až do hloubky 15 cm. Stroj je určen pro agregaci s traktory o výkonu 550 – 650 PS. Díky své koncepci a vysokému počtu radliček je ideální i pro předseťovou přípravu. Fantom může být vybaven předním flexiboardem, který dále zvyšuje urovnávací efekt při práci.

Fantom PRO 1250 je koncipován jak pro práci se zadními utužovacími válci, tak bez válců. Přesné hloubkové vedení stroje zajišťuje při práci 10 kopírovacích kol s hydraulickým nastavováním pracovní hloubky. Zásadní výhodou řady Fantom PRO je možnost plynulé změny pracovní hloubky přímo z kabiny traktoru. Zadní válec lze jednoduše demontovat nebo zvolit jeho přítlak na půdu dle potřeby. Pro rychlou demontáž válců jsou jejich závěsy vybaveny rychloupínacím systémem. Zadní válec lze také nahradit sekcí s flexiboardem a prutovými zavlačovači, např. pro jarní předseťovou přípravu. Fantom PRO má vysokou světlost rámu 660 mm a je velmi odolný proti zahlcení s vysokou průchodností půdy i ve vlhkých podmínkách. Přepravní šířka nepřesahuje 3 m, maximální přepravní výška je 4 m. Stroj je velmi univerzální s vysokou výkoností až 15 ha/hod.


Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.