Yug Agro

17. 12. 2015
Ve dnech 24. až 27. listopadu 2015 proběhla prestižní výstava v novém výstavním a kongresovém centru "ExpoGrad South". Jednalo se o největší výstava v historii v jižním Rusku, kde bylo více než 600 vystavovatelů z 30 zemí, např. Německo, Česká republika, Francie, Itálie a z 38 regionů Ruska. Samozřejmě jsme na takto významné události nesměli chybět.
Yug Agro

Ve dnech 24. až 27. listopadu 2015 proběhla prestižní výstava v novém výstavním a kongresovém centru "ExpoGrad South". Jednalo se o největší výstava v historii v jižním Rusku, kde bylo více než 600 vystavovatelů z 30 zemí, např. Německo, Česká republika, Francie, Itálie a z 38 regionů Ruska. Samozřejmě jsme na takto významné události nesměli chybět.

Čestným hostem na našem stánku byl náměstek ministra zemědělství ruské federace Evgeny V. Gromyko, velvyslanec České republiky Vladimír Remek a náměstek ministra zemědělství pro mezinárodní záležitosti Jaroslava Beneš Shpalkova.

Naše firma představila na svém stánku tři exponáty - cambridge válce CV 9, Digger 3 a Softer 4,5. Tyto stroje jsou velmi dobře zavedené na území jižního Ruska a dalších regionů a v ostatních zemích. Vedle našich strojů byl k vidění model druhé divize naší společnosti, která se zabývá výrobou lisů pro zpracování olejnatých semen a extruderů k výrobě krmiv pro zvířata. Musíme poděkovat i našemu dlouholetému spolehlivému partnerovi na území Ruska - společnost OOO ''RostLine Zemědělské služby'', který se aktivně účastnil a pracoval na našem stánku.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.