Nový polonesený Duolent DX 460 PS

28. 2. 2017
Řada oblíbených dlátových kypřičů a podmítačů Duolent je nyní rozšířena o nejmenší záběr v polonesené verzi: model DX 460 PS s pracovním záběrem 4,6 metru a zajímavou cenou.
Nový polonesený Duolent DX 460 PS

Řada oblíbených dlátových kypřičů a podmítačů Duolent je nyní rozšířena o nejmenší záběr v polonesené verzi: model DX 460 PS s pracovním záběrem 4,6 metru a zajímavou cenou.

Model DX 460 PS je určen pro agregaci s traktory o výkonu 200–300 koní a vyniká zejména nízkým tahovým odporem a vysokou výkoností přesahující 5 ha/hodinu. Dvouřadá konstrukce umožňuje plynulý průchod zpracované půdy strojem s překvapivě kvalitním zapravením rostlinných zbytků s nízkou spotřebou PHM.

Spolehlivé pružinové jištění zajišťuje kvalitní práci i v těžkých podmínkách. Do lehčích nekamenitých podmínek je možné využít levnější variantu s mechanickým jištěním.

Duolent DX 460 PS je velmi univerzální a užitečný stroj. Volbou pracovní hloubky a typu radličky spolehlivě provede celoplošnou podmítku nebo hloubkové kypření s vertikálním zpracováním půdy.  

Stroj lze doplnit o výsev drobných semen (Micro Drill) pro souběžné zpracování půdy s greeningem.

Podrobnosti o dlátovém kypřiči Duolent naleznete na produktové stránce Duolent PS.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.