Farmet v ČZU

12. 2. 2018
Centrum precizního zemědělství ČZU uspořádalo pro odbornou veřejnost workshop zaměřený na technologii pásového zpracování půdy v podmínkách ČR.
Farmet v ČZU

Více než 220 účastníků si v úterý 6.2.2018 v areálu České zemědělské univerzity v Praze (ČZU) prohlédlo naše stroje na zpracování půdy a setí STRIP-TILL 8 řádků a Falcon SW STRIP. Centrum precizního zemědělství ČZU uspořádalo pro odbornou veřejnost workshop zaměřený na technologii pásového zpracování půdy v podmínkách ČR.  Agronomové, mechanizátoři a soukromí zemědělci získali nejnovější informace o technologických postupech, trendech ve vývoji, výživě plodin v těchto systémech jakož i o legislativních předpisech a byli seznámeni se zkušenostmi z praxe. Součástí workshopu byla také prezentace zaměřená na stroje Farmet.

Farmet v ČZUFarmet v ČZU

 

Posluchači se dozvěděli, o našem technickém řešení strojů, které odpovídá evropským technologickým podmínkám a odlišuje se od strojů jiných značek použitím pevného rámu a zadních dvojitých hrotových válců. Náš STRIP-TILL nabízí i zónové hnojení do dvou rozdílných hloubek, hydraulický přítlak pracovních orgánů a široká pracovní radlice navíc zajišťuje podmínky pro kvalitně rozvinutý kořenový systém kukuřice.

Farmet v ČZUFarmet v ČZU

 

Jako jediný vystavovatel jsme také ukázali technologii pásového zpracování půdy a současně setí úzkořádkových plodin, konkrétně Falcon SW ve verzi STRIP na setí řepky o rozteči řádků 25 cm. Díky flotile našich předváděcích strojů, si můžete tyto nové progresivní technologie vyzkoušet i Vy ve Vašich podmínkách. S Farmetem se neztratíte.

Formulář na zapůjčení předváděcího stroje zde.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.