COMPACT na Ukrajině

29. 6. 2018
Kompaktní lisovny „COMPACT“ od začátku výroby v roce 2012 získaly velkou oblibu mezi zákazníky po celém světě. Pracují na 4 kontinentech (mimo Evropy také v Asii, Severní Americe a v Africe) a uplatnily se i na tak náročných trzích, jako jsou Spojené Státy či Švýcarsko.
COMPACT na Ukrajině

Kompaktní lisovny „COMPACT“ od začátku výroby v roce 2012 získaly velkou oblibu mezi zákazníky po celém světě. Pracují na 4 kontinentech (mimo Evropy také v Asii, Severní Americe a v Africe) a uplatnily se i na tak náročných trzích, jako jsou Spojené Státy či Švýcarsko.

Obdiv a uznání získávají dokonce i u našich konkurentů. Zákazníci oceňují především značnou variabilitu a univerzálnost zařízení ve spojení s promyšlenou a dokonale funkční koncepcí.

Na přelomu května a června jsme úspěšně uvedli do provozu kompaktní lisovnu COMPACT na Ukrajině. Dodaný COMPACT je ve verzi EP2-2, s loupáním semen a systémem řízení CLEVER, tedy prakticky v maximální konfiguraci. Zákazník – farma z Poltavské oblasti – s pomocí této lisovny bude zpracovávat slunečnici a příležitostně také sóju. Uvedení do provozu bylo zajištěno ve spolupráci s obchodním partnerem firmou Anatol.

Na Ukrajině se zatím jedná o první COMPACT a také první významnější dodávku technologií po několikaleté pauze, které vznikla kvůli nejisté situaci po politických otřesech v letech 2015-2016.

Dodaný COMPACT už v současné době působí jako reklama – jen v průběhu montáže se na místě byli podívat další 3 zájemci a tento zvýšený zájem dále přetrvává.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.