Polní dny DLG-Feldtage Německo

20. 6. 2018
Více než 410 vystavovatelů a 20 000 návštěvníků se účastnilo jedné z nejvýznamnějších polních výstav DLG-Feldtage v Bernburgu. Jedná se o dosud nejlepší výsledek v historii.
Polní dny DLG-Feldtage Německo

Více než 410 vystavovatelů a 20 000 návštěvníků se účastnilo jedné z nejvýznamnějších polních výstav DLG-Feldtage v Bernburgu. Jedná se o dosud nejlepší výsledek v historii. Firma Farmet se tradičně účastnila společně s firmou Selgen, která se zabývá hlavně šlechtěním nových odrůd polních plodin.

Farmet zde prezentoval své technologie na zpracování půdy a setí. Mimo jiné také nezávislé unikátní setí dvou plodin podpořené demonstrační parcelou (peluška a ozimá pšenice), modelem výsevních botek a informačním panelem.

Hlavním exponátem byl stroj Falcon 3 COMPACT, který patří do rodiny modulárních secí strojů Falcon a byl vyvinut pro střední a menší farmáře pro zakládání porostů po orbě, hloubkovém kypření i do podmítky. Pomocí tohoto exponátu jsme prezentovali modularitu řady strojů Falcon, kde návštěvníci mohli vidět 3 různé výměnné předzpracující sekce.

Na výstavě nechyběla ani praktická ukázka našeho úspěšného univerzálního podmítače a kypřiče Fantom 800 PRO, který je vhodný pro celoplošnou podmítku i kypření s intenzivním mícháním velkého množství rostlinných zbytků až do hloubky 15 cm. Partnerská firma Gruber na stroji prezentovala systém aktivního řízení hloubky zpracování půdy dle míry utužení.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.