Falcon byl jasnou volbou pro setí

25. 9. 2020
Bulharská zemědělská společnost „Agroiv“, hospodařící ve skalnaté oblasti nedaleko hranic s Rumunskem, již třetí sezónu využívá secí stroj Falcon 6 PRO. Spolupráce se společností Farmet odstartovala nákupem prvního stroje před mnoha lety. Nyní jich firma vlastní již několik. Kromě Falconu má své stovky hektarů v této společnosti odpracované i Kompaktomat a dva Triolenty.
Falcon byl jasnou volbou pro setí

Podle majitele a ředitele společnosti Miroslava Hancheva secí stroj Falcon 6 PRO společnost zakoupila po pečlivém zvážení nabídek jiných seček, vyhodnotili nabídky i ukázky práce vybraných strojů. Falcon byl jasným kandidátem kvalitního zpracování stroje a umožňující práci ve všech podmínkách. Lokalita, ve které podnik hospodaří, se nachází na „žlutých“ půdách typických pro tuto oblast. Nejsou to půdy těžké, jedná se spíše o lehčí, písčité půdy.

Podle ředitele společnosti má velký význam při práci stroje na poli rychlost práce: "Vyséváme zhruba 40–50 ha denně během 8–9 pracovních hodin. Významný podíl má také jednoduchost nastavení. Oceňujeme kalibraci stroje, kdy obnovíme při zahájení sezóny již nastavené normy, které jsme nastavili na začátku. Elektronická kontrola neprůchodnosti secí hadice, kdy do secí botky neproudí osivo, je důležitá vlastnost stroje, bez které si již dnes setí neumíme představit. Doposud jsme se strojem neměli žádné problémy a funguje bezchybně", uvedl ředitel a majitel společnosti.

Dunavagri

123 Bulgaria Blvd., 7000 Ruse
Bulgaria
www.dunavagri.com

Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás.