Intermediate Storage Capacity

Pro střední kapacity skladování od 100 m3 do 1 000 m3 jsou použity ležaté válcové nádrže s průměrem 2,5 m (bezproblémový převoz na kamionu) o efektivním objemu 50 m3. Při větším počtu těchto nádrží mohou být uloženy i dvě nad sebou. Povrchy nádrží, ventily, armatury a další součásti skladu oleje jsou vždy vyrobeny z materiálů, které jsou vhodné pro použití v potravinářství a vynikají vysokou odolností a stálostí.

Technology Description

Vstup oleje do každé nádrže je řešen spodem. Vstup oleje odspodu výrazně snižuje okysličování a případné pěnění oleje ve srovnání s nátokem z vrchu, kdy olej padá z velké výšky, okysličuje se, víří a pění hladinu. Vstup je opatřen dálkově řízeným, a tak je možno přímo z velína určit do které nádrže bude olej natékat. Výstup oleje z každé nádrže je proveden v nejnižším místě, a proto nádrž již nemá žádný jiný odkalovací výstup. Je-li odběr z nádrže plynulý bez dlouhých přestávek, není třeba provádět odkalování sedimentu.

Technical Parameters

Technologie skladování oleje je vyráběna v širokém spektru kapacit oleje a je vždy přizpůsobena požadavkům zákazníka a dle konkrétní technologie.

Accessories

Společnost Farmet nabízí celou řadu příslušenství, které je schopné uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků. Avšak nejvhodnější řešení je dodávka kompletního řešení na klíč, jedině takto je zaručeno technicky i ekonomicky optimalizované řešení dle Vašich požadavků, včetně automatizace celého procesu

Tartozékok