Blížící se výstava Techagro Brno

5. 3. 2018
Výstava Techagro v Brně patří k největší výstavě svého druhu ve střední Evropě. Na rozsáhlé expozici o rozloze téměř 800m2 představíme průřez celým naším sortimentem
Blížící se výstava Techagro Brno

Výstava Techagro v Brně patří k největší výstavě svého druhu ve střední Evropě. Na rozsáhlé expozici o rozloze téměř 800 m2 představíme průřez celým naším sortimentem. Přítomny budou stroje divize zemědělské techniky i divize Oil & Feed Tech, zahrnující technologická zařízení v oblasti zpracování olejnatých semen, rostlinných olejů a krmiv.

Mezi novinkami, které jsme představili již pro návštěvníky na mezinárodní výstavě Agritechnica v Německu koncem minulého roku, budou i stroje jako Fantom 650 PRO, Falcon SW, Falcon Compact a novinka, která bude mít v rámci výstav svou premiéru, a to je Triton 450 PS.

Zároveň bychom Vám rádi dali možnost zajistit si pomoci naší firmy levnější vstupenku. K dispozici je Vám kód YGATMHMQ64 , který Vám umožní online nákup vstupenky za zvýhodněnou cenu ve výši 80 Kč.
Postup pro nákup vstupenky:
- stránky www.techagro.cz
- klikněte na banner "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ"
- vyberte veletrh Techagro (podle pozvánky), poté zadejte výše uvedený PROMO kód
- vyplňte zobrazený formulář a zaplaťte online
Po provedené platbě Vám bude zaslána emailem vstupenka ve formátu PDF, který si vytiskněte. PDF se vstupenkou pak použijte na turniketech u vstupu na veletrh. Vstup na veletrh lze uplatnit i v případě PDF uloženého v mobilním zařízení.

Tímto Vás zveme na naší inovovanou expozici, kterou naleznete v pavilonu P, číslo stánku 004. Těšíme se na Vaši návštěvu.


Blížící se výstava Techagro Brno

Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás.