Dny otevřených dvěří u našich zahraničních partnerů

11. 6. 2018
V poslední době proběhlo několik dnů otevřených dvěří u našich zahraničních partnerů, kde byla možnost shlédnout naš stroje v akci.
Dny otevřených dvěří u našich zahraničních partnerů

V květnu 2018 někteří z našich zahraničních obchodních partnerů uspořádali den otevřených dveří a představily stroje značky Farmet v akci.

Dny otevřených dveří u našich zástupců

Firemní den u obchodního partnera v Rumunsku

Náš rumunský dealer, společnost Nexxon, uspořádal 3. května Demo day. Předváděl nejenom v Rumunsku osvědčený a oblíbený Kompaktomat, ale i poprvé Falcon 3 COMPACT. Zákazníci si mohli oba stroje prohlédnout a vidět je při práci. Oba stroje měly velmi pozitivní odezvu. Falcon 3 COMPACT poté pokračoval a stále pokračuje po dalších tamních výstavách.

Atmosféru z této akce můžete nasát z videa, viz. níže:

 

Den otevřených dveří u obchodního partnera v Německu

25. května se konal den otevřených dveří spojených s 25. výročním založení firmy našeho německého obchodního partnera, společnosti Lothar Mielke Seelow. Farmet se prezentoval v přilehlých prostorách firmy nejžádanějšími stroji, např. předseťovým kombinátorem Kompaktomat K 400 a hloubkovým kypřičem Digger 3. Příležitost oslavit významné výročí společnosti si nenechali ujít dlouholetí partneři, obchodníci, zákazníci, ale i studenti z vysoké školy z Berlína.

 

Den otevřených dveří u našeho partnera v Polsku

29. května se konal den otevřených dveří firmy Osadkowski Cebulski v polském městě Wądroże Wielkie. Zde jsme rovněž předvedli hloubkový kypřič Digger 3, který byl součástí předváděcí akce.

 

Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás.