Výstava Agrosalon 2018 v Moskvě

12. 10. 2018
Ve dnech 09. – 12. 10. 2018 se uskutečnila již tradiční výstava Agrosalon v Moskvě. Tato akce se koná jednou za dva dva roky a přitáhne tak vždy pozornost mnoha potencionálních i stávajících zákazníků.
Výstava Agrosalon 2018 v Moskvě

Ve dnech 09. – 12. 10. 2018 se uskutečnila již tradiční výstava Agrosalon v Moskvě. Tato akce se koná jednou za dva roky a přitáhne tak vždy pozornost mnoha potencionálních i stávajících zákazníků. Na této výstavě se prezentují obě divize ZT i OFT. Expozice byla realizována ve spolupráci s naším společným dealerem, společností Rostline Agroservis.

Naše společná expozice čítala 5 strojů (Falcon SW, Digger COMPACT, Softer, Farmer 20) a také naši novinku IMPACT 8.

Jedná se o první prezentaci této naší novinky (IMPACT 8) jednak v Rusku, tak i první expozice vůbec. O tuto novinku byl po celou dobu výstavy kontinuální zájem návštěvníků i odborníků.

Diskový podmítač Softer 8 PS, který je bestsellerem na mnoha místech světa z důvodu jeho univerzálnosti a spolehlivosti. Secí stroje prezentoval Falcon SW s výsevní lištou 9m pro vysokovýkonné setí všech běžných plodin. Hloubkové kypřiče reprezentoval Digger 3 COMPACT, který je populární pro hloubkového zpracování půdy s přihnojením.

Zástupci agro holdingů si nenechali výstavu ujít. „Přestože je výstava nákladná, je důležité zde být“ říká obchodní ředitel Farmet a.s. Ing. Josef Čech a pokračuje „ruský trh vyžaduje nejlepší techniku, vysokou úroveň servisu a aktivní přístup výrobce“. Agrosalon Moskva tradičně přiláká zákazníky z východní Evropy a Asie.

„Výstava je i tradičním místem setkávání se s našimi dlouholetými zákazníky“ upřesňuje ředitelka divize OFT Miluše Pfaffová, MBA.  

Praktickou ukázku zde měl lis Farmer 20 divize OFT, který přitáhl mnoho potencionálních zákazníků.

V průběhu výstavy se nám podařilo podepsat smlouvu na dodávku lisovny Compact EP2-2x na Ural.  Následovalo také mnoho dalších jednání o dodávkách kompletních technologických celků po celém Rusku.

Tato výstava a osobní jednání nám dává optimistický výhled na příští i další roky aktivní práce v Rusku.

Ing. Martin Kořízek, ředitel marketingu divize DZT
Jan Utratil, obchodní ředitel divize OFT

Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás.