VICTAM 2019

21. 6. 2019
Minulý týden proběhla výstava VICTAM 2019 v německém Kolíně nad Rýnem, jedná se o velice specializovanou výstavu se zaměřením na krmivářství, výrobu krmiv, extruzi a související technologie.
VICTAM 2019
Minulý týden proběhla výstava VICTAM 2019 v německém Kolíně nad Rýnem, jedná se o velice specializovanou výstavu se zaměřením na krmivářství, výrobu krmiv, extruzi a související technologie. Jako úplnou novinku jsme na našem stánku prezentovali extrudér FE 4000, největší extrudér naší modelové řady. Tento exponát zvedl vlnu zájmu nejen ze strany zákazníků, odborné veřejnosti, ale i konkurence. 

Naše prezentace společně s extrudérem FE 4000 jasně naznačila směr naší společnosti mezi nejvýznamnější dodavatele technologií nejen na lisování oleje, ale i extruze a výrobu krmných směsí. V průběhu výstavy jsme vedli mnoho zajímavých jednání s potencionálními zákazníky, odborníky z oboru a možnými partnery pro budoucí spolupráci.

V rámci výstavy jsme také spolupořádali společně s firmami Phileo a Feed Design Lab odborný seminář pod záštitou odborného krmivářského časopisu AllAboutFeed. Seminář s názvem „Efektivita krmiv - nové přístupy v technologii zpracování a sestavování krmných dávek“, který se těšil velmi vysoké návštěvnosti. Seminář se zabýval technikami zpracování krmiv a zlepšením kvality a stravitelnosti krmiv. Diskutovali jsme témata správné optimalizace procesu zpracování krmiv, a to jak při kondicionování, kde jako klíčové se jeví kvalita a optimální množství injektované páry, tak i správné nastavení procesu extruze. Proces extruze má pro krmivářskou hodnotu extrudátu bezpochyby veliké přínosy. Správným nastavením procesu lze významně eliminovat vyšší energetickou náročnost či ztrátu části vitamínů.

Všem návštěvníkům děkujeme za návštěvu našeho stánku a budeme se těšit na budoucí spolupráci.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.