Nová úroveň dodávek náhradních dílů

30. 10. 2020
Plně vnímáme, že dostupnost a kvalita náhradních dílů jsou pro naše zákazníky klíčové. V letošním roce došlo v této oblasti k řadě změn s cílem rozšíření dostupnosti širokého spektra náhradních dílů a zkrácení dodacích lhůt. Proces dodávek náhradních dílů díky tomu dosáhl nové kvalitativní úrovně.
Nová úroveň dodávek náhradních dílů

Rozsáhlá síť dealerů, nový centrální sklad v České Skalici

Vysokou dostupnost kvalitních originálních náhradních dílů Farmet pro konečné zákazníky zajišťuje rozsáhlá síť smluvních dealerů, kteří disponují širokými zásobami náhradních dílů na celý sortiment strojů na zpracování půdy, aplikaci hnojiv a setí. Dealeři mají se svými zákazníky velmi často mnohaletou spolupráci, díky čemuž jsou dodávky náhradních dílů zajišťovány velmi pohotově a pružně. V případě dodávek dílů, které nemají dealeři aktuálně skladem, poskytuje významnou podporu přímo společnost Farmet v podobě rychlých dodávek ze svého centrálního skladu ve výrobním závodě v České Skalici v České Republice. Z tohoto centrálního skladu dokáže společnost Farmet pohotově dodávat tisíce položek s velmi krátkými dodacími lhůtami.

Eshop náhradních dílů

Významnou podporu pro snadné objednávání náhradních dílů poskytuje eshop náhradních dílů, který je nově integrován do portálu Můj Farmet, dostupném na webu společnosti Farmet. Eshop je propojen s katalogy náhradních dílů, čímž se zásadně zjednodušuje identifikace správných dílů a jejich rychlé objednání. Toto intuitivní prostředí eshopu přitom mohou využívat jak dealeři, tak i koneční zákazníci. Objednání je díky tomu velmi snadné, přičemž objednávku konečného zákazníka realizovanou přes eshop vždy zpracovává příslušný dealer. Eshop umožňuje nejen rychlé a snadné objednávání, ale i snadnou kontrolu realizovaných objednávek a jejich plnění.

Automatizovaný proces, expresní dodávky

Veškeré objednávky náhradních dílů jsou jak v rámci dealerských skladů, tak v rámci dodávek z centrálního skladu společnosti Farmet, dealerům velmi rychle zpracovávány.  Nové logistické centrum společnosti Farmet disponuje vysoce automatizovaným procesním systémem zajištujícím rychlé a efektivní odbavení objednávek a rychlou expedici náhradních dílů k dealerům. Celý proces je přitom neustále kontrolován a dealeři mohou prostřednictvím eshopu sledovat stav realizace svých objednávek. Dle požadavků dealerů mohou být díly expedovány jak ve standardním ekonomickém režimu, tak v režimu expresních dodávek ve velmi krátkém časovém okně.

Kvalita náhradních dílů i jejich rychlých dodávek je podtržena kvalitním balením umožňujícím jak efektivní a rychlou přepravu, tak i jejich ochranu proti povětrnostním vlivům a poškození v celém logistickém řetězci až ke konečným zákazníkům. Je nám jasné, že jen kvalitně a rychle dodané náhradní díly našim konečným zákazníkům zajistí plnou provozuschopnost techniky při extrémním nasazení v sezónách polních prací, zvýší jejich výkonnost a celkovou ekonomickou efektivitu.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.