Exkurze moderního výrobního závodu

28. 12. 2022
Exkurze moderního výrobního závodu

Počínaje červnem letošního roku, měli jsme čest přivítat v našem moderním výrobním závodu již 1600 návštěvníků z celého světa. Pozvání do Farmetu navazovalo na oslavu 30. výročí založení firmy Farmet, která z důvodu vnějších politických a pandemických vlivů byla určena pouze pro české návštěvníky. Naši hosté byli přivítáni v nových reprezentativních prostorách a byl jim představen nejen široký sortiment techniky, ale především moderní a vysoce automatizovaný výrobní závod splňující nejvyšší kvalitativní kritéria. Každé skupině hostů byl také připraven individuální doplňkový zážitkový program.

Implementace našeho know-how do vývoje nových produktů, moderní výrobní prostory, způsob plánování výroby a řízení kvality jsou jedním z rozhodovacích pilířů pro volbu nového stroje značky Farmet. Díky tomu jsme v letošním roce prodali rekordní počet strojů a získali rekordní počet objednávek na rok příští.

Důvěra našich obchodních partnerů ve značku Farmet nás velmi těší a zároveň zavazuje neustále zlepšovat všechny naše procesy. Děkujeme!

ABC ROL sp. z o.o.
Polsko
Agrimatco Latvia SIA
Lotyšsko
AgroFort OÜ
Estonsko
ANDEST-2005 Kft.
Maďarsko
Astana Agropartner
Kazachstán
EuroMac Trader
Španělsko
Gruber Agrartechnik GmbH
Německo
J Brock & Sons
Velká Británie
ANDEST-2005 Kft.
Maďarsko
Agrimatco Latvia SIA
Lotyšsko
Výroba
Farmet a. s.
Moderní technologie
Farmet a. s.
Montáž secích strojů
Farmet a. s.
Výrobní závod
Farmet a. s.
Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.