Účast obchodního partnera na výstavě Simaq

14. 2. 2018
Koncem ledna 2018 se konala tradiční výstava Simaq v kanadském Quebecu. Farmet - divize OFT se na této akci účastnila skrze svého dealera - společnosti REL. Tato výstava je největší a nejnavštěvovanější výstavou svého oboru v regionu. Náš dealer zde prezentoval zejména lokální zpracování Sóji a jako exponáty zde měl extrudéry FE 250 a FE 100 v kombinaci s lisem FL 200.
Účast obchodního partnera na výstavě Simaq

Koncem ledna 2018 se konala tradiční výstava Simaq v kanadském Quebecu. Farmet - divize OFT se na této akci účastnila skrze svého dealera - společnosti REL. Tato výstava je největší a nejnavštěvovanější výstavou svého oboru v regionu. Náš dealer zde prezentoval zejména lokální zpracování Sóji a jako exponáty zde měl extrudéry FE 250 a FE 100 v kombinaci s lisem FL 200.

Propagace lokálního zpracování sóji je v této oblasti na vzestupu a generuje nám další možnosti prodeje našich strojů. Rétorika našeho zástupce je klást větší důraz na lokální zpracování a šetření nákladů na dopravu a zpětný odkup šrotů z velkých extračních závodů.

Farmář díky lokálnímu zpracování získá své vlastní kvalitní krmivo, navíc v BIO kvalitě, GMO Free či Organic kvalitě a absolutně bez hexanu. Díky odlisování také získá olej, který mu generuje další zisk.

 

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.