Představení technologií Farmet na Ukrajině

4. 3. 2019
Během února jsme se zúčastnili výstavy Agro Animal Show v Kyjevě. Tato výstava je zaměřena na (nejen) krmivářské technologie pro zemědělství...
Představení technologií Farmet na Ukrajině

 


Během února jsme se zúčastnili výstavy Agro Animal Show v Kyjevě. Tato výstava je zaměřena na (nejen) krmivářské technologie pro zemědělství a díky svému načasování mimo zemědělskou sezónu je velmi oblíbená mezi vystavovateli i návštěvníky. Na výstavě jsme se zúčastnili formou společného stánku v rámci agentury Czech Trade společně s několika dalšími českými firmami.

Zásadní byla obchodní jednání se zákazníky, kde už dříve proběhly první kontakty. Nyní byla příležitost setkat se osobně, vysvětlit zákazníkům případné nejasnosti a především utvrdit je v tom, že s technologiemi Farmet získávají nejen technicky vyspělé zařízení, ale i dlouhodobé partnerství a podporu. 

Jeden z významných pozitivních momentů představovala návštěva majitele první lisovny COMPACT na Ukrajině, kterou jsme uvedli do provozu v loňském roce. Po necelém roce provozu je majitel se zařízením i s podporou ze strany Farmetu maximálně spokojen a ochotně lisovnu ukazuje dalším zájemcům.

 

Krátká reportáž z výstavy zde:

https://www.youtube.com/watch?v=ZSFsZJGPQQo

 

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.