Účast na výročním setkání Americké společnosti pro zpracování olejnin - AOCS Annual Meeting

17. 5. 2019
Společnost Farmet se jako člen AOCS již podruhé účastnila výročního setkání Americké společnosti pro zpracování olejnin (AOCS), tentokrát konané v St. Louis.
Účast na výročním setkání Americké společnosti pro zpracování olejnin -  AOCS Annual Meeting

 

   

Společnost Farmet se jako člen AOCS již podruhé účastnila výročního setkání Americké společnosti pro zpracování olejnin (AOCS), tentokrát konané v St. Louis. Tato událost je považována za světově nejvýznamnější setkání vědeckých, výzkumně-vývojových pracovníků a lidí z průmyslové praxe v oblasti zpracování olejnin. Diskutovány byly nové trendy ve zpracování olejnatých semen. Společnost Farmet se zde prezentovala stánkem a také příspěvkem v odborném programu akce s prezentací na téma: „Vliv tepelného zpracování sóji na stravitelnost výlisků v bezhexanové technologii zpracování sóji lisováním“.

Účastnili jsme se mnoha odborných diskuzí na téma zpracování olejů a lze konstatovat, že v této oblasti máme hodně co nabídnout. Náš komplexní přístup k problematice zpracování olejnin je to, co nás odlišuje od ostatních výrobců a je naší hlavní konkurenční výhodou.

   
Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.