Představení divize AGM

Divize AGM se zabývá vývojem, výrobou a prodejem zemědělských strojů, především pro zpracování půdy a setí. Jedná se o široký sortiment strojů, vesměs vlastního vývoje a konstrukce, určených pro moderní zemědělskou výrobu (radličkové a diskové podmítače, předseťové kombinátory, dlátové a hloubkové kypřiče, secí stroje, zásobníky kejdy, válce, pěchy).

V České republice hospodaří mnoho velkých, středních ale i malých zemědělských podniků a farem na různých typech půd od lehkých písčitých až po těžké jílovité, od rozsáhlých nížin až po členité podhorské oblasti. Tyto pestré půdní a klimatické podmínky vytvářejí širokou škálu požadovaných řešení technologií, které nám umožňují úspěšně vyvíjet stroje pro evropské i asijské trhy.

Nabízíme efektivní a spolehlivá řešení zpracování půdy a setí pro velké podniky ale i menší farmy, v pracovních záběrech od 2 do 16 metrů. Každý zákazník je pro naši společnost důležitý a inspirující.

Společnost Farmet úspěšně exportuje své výrobky do 27 zemí Evropy, Asie, severní Ameriky, Afriky a Oceánie. Ve všech exportních zemích prodává Farmet své výrobky prostřednictvím rozsáhlé sítě obchodních zástupců, kterou nadále posiluje. Máte-li zájem stát se obchodním partnerem společnosti Farmet a nabízet výrobky značky Farmet ve Vaší zemi, informujte se prosím o podmínkách možné spolupráce e-mailem.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.