Efektivní zpracování Sóji - Příběh spokojeného zákazníka

7. 9. 2020
Rádi bychom se s Vámi touto cestou podělili o článek našeho spokojeného zákazníka z Ruska, Agrokomplex imeni Tkačeva (Vyselkovskij), Krasnodarský Kraj. Jedná se o jeden z největších Agro Holdingů v Rusku a významného zpracovatele zemědělských komodit.
Efektivní zpracování Sóji - Příběh spokojeného zákazníka

Tento Agro Holding, s 25 letou tradicí k dnešnímu dni slučuje více než 40 podniků zemědělské výroby různých zaměření, zaměstnává více než 37 000 zaměstnanců a obhospodařuje více než 620 000 ha polí. Dlouhodobě patří do Top 5 zemědělských podniků v Rusku a pro většinu podniků obdobného zaměření slouží jako etalon. Proto jeho rozhodnutí postavit si naši technologii na zpracování sóji je dobrým příslibem pro naše další realizace projektů podobného typu.

Tento náš zákazník si vybral ekologickou v cestu zpracování sóji HEXANE FREE technologií v návaznosti na horizontální zemědělství. Díky vlastní produkci sóji a vlastnímu zpracování sójových výlisků i oleje dokonale zapadá do moderní koncepce lokálního zpracování komodit = udržitelné horizontální zemědělství.

Hlavní předností HEXANE FREE technologie zpracování sóji je úplná kontrola zpracovatele nad kvalitou produkovaných výlisků. Technologie umožňuje optimalizovat krmivářské parametry výlisků tak, aby bylo docíleno co nejvyšší využitelnosti živin. Změnou procesních parametrů technologie je možné ovlivnit rychlost rozpouštění bílkovin v trávicím traktu hospodářských zvířat. Zvýšením tepelné expozice lze docílit ochranného efektu bílkovin před působením bachorových organismů u přežvýkavců, což zvyšuje využitelnost bílkovin (By-pass efekt). Naopak nižší tepelná expozice v procesu lisování s extruzí vede k vyšší stravitelnosti bílkovin, což je velmi výhodné pro výživu monogastrů (prasata, drůbež, ryby).

Další nespornou výhodou HEXANE FREE technologie společnosti Farmet je úspora energie díky pokročilému patentovanému systému RECU, který uspoří 15 - 40 kWh/t dle varianty rekuperace.

Využití nejmodernější technologie zpracování sóji = extruze + lisování (EP1) s využitím rekuperace tepla, zákazník získává nejefektivnější technologii na trhu. Tato technologie mu tak poskytne unikátní konkurenční výhodu v jeho dalším podnikání.

Jsme rádi, že se s Vámi můžeme podělit o tento úspěch a potvrzení naší vize o moderním horizontálním zemědělství s využitím nejmodernějších technologií v maximálně ekologické variantě.

Kdykoliv se na nás neváhejte obrátit pro více informací. Základní shrnutí naleznete i v příloze na prospektu věnovanému zpracování sóji.

Odkaz na články zde:
https://m.ok.ru/agrbmagazine/topic/152239265021423

https://www.agroinvestor.ru/companies/news/34272-novyy-zavod-agrokompleksa-im-n-i-tkacheva-budet-pererabatyvat-do-100-tysyach-tonn-soi-v-god/

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.