Fantom i do extrémních podmínek

21. 9. 2020
Na břehu řeky Opavy v katastru obce Děhylova hospodaří skupina RENO FARMY v extrémně mokrých podmínkách. Vysoká hladina spodní vody znepříjemňuje a někdy znemožňuje včasné zpracování půdy. Zejména letos, kdy bylo léto na severní Moravě velmi deštivé s přívalovými dešti a řadou záplavových událostí.
Fantom i do extrémních podmínek

V takových podmínkách se na poli objevují místy velké louže. Fantom 800 PRO o záběru 8 m při kypření na hloubku až 15 cm si s těžkým podmáčeným terénem velmi dobře poradil.

Souprava CASE QUADTRAC + FARMET FANTOM 800 PRO osazený dláty bez křídel a pěchem SDR uspokojivě zpracoval půdu i v místech se stojící vodou bez nabalení. Potvrzuje se, že SDR neboli diskové válce jsou velmi odolné i v extrémně mokrých podmínkách. Dle konstatování obsluhy - žádný jiný stroj ve firmě by tuto práci nebyl schopný udělat - i přes enormní bahno - válec nebylo nutné demontovat, k ucpávání nedocházelo - je to jedna koule bahna - ale stroj se nezastaví.

Fantom PRO je velmi univerzální a variabilní radličkový kypřič s intenzivním mícháním. Je určen zejména k podmítkám a kypření do 15 cm. Velkou výhodou je možnost práce bez zadního válce, nebo naopak s volitelným přítlakem. Dále rychloupínací systémy pracovních orgánů i válce. Zákazník si může vybrat pracovní záběr od 6,5 m až po 12,5 m. Veškeré ovládání stroje provádí obsluha přímo z pohodlí kabiny řidiče.

Medox s.r.o.

Denisovo náměstí 1
746 01 Opava
Czech republic

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.