Falcon PRO Tandem radličkový secí stroj s přihnojením

22. 3. 2021
Falcon PRO Tandem radličkový secí stroj měl ve Velké Británii svoji premiéru na podzim loňského roku. Tandem s pneumatikovým předním pěchem, který je schopný jedním přejezdem zasít i přihnojit, transportní pěchovací kola s velkým průměrem a osvědčená a spolehlivá Muller elektronika, slibuje velkou oblibu tohoto stroje u britských farmářů.
Falcon PRO Tandem radličkový secí stroj s přihnojením

24 masivních radličkových secích botek uspořádaných ve třech řadách, s roztečí 25 cm umožňuje vysokou průchodnost materiálu. Zpětné utužení je zajištěno zadními dvanácti flotačními pneumatikami s velkým průměrem a ty jsou čištěny škrabkami na kolech, aby kola zůstala čistá pro dobrou práci i v náročných podmínkách. Velká kola jsou zárukou bezpečnější a stabilnější přepravy po silnici.  Falcon Tandem PRO je vybaven radličkovými secími botkami se systémem Bourgault VOS s vysokou citlivostí a odpružením a také předním pneumatikovým pěchem na celou šířku stroje, pro účinné ukládání osiva. Násypka na osivo a hnojivo může být o objemu 6000 l nebo verze 4000 l pouze pro osivo.

To jsou důvody, proč bude Falcon Tandem PRO populární ve Velké Británii a těšíme se na úspěšnou jarní předváděcí sezónu v roce 2021 a dále.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.