Setkání se zákazníkem z Estonska

17. 4. 2023
Začátkem tohoto měsíce navštívila Farmet delegace našeho stávajícího zákazníka z Estonska. Tento zákazník prosazuje vizi lokálního zpracování zemědělských produktů (konkrétně řepky) v místě, kde si ji vypěstuje a následně využije v místím krmivářství a potravinářství.
Setkání se zákazníkem z Estonska

Náš zákazník provozuje technologii EP2, tedy dvoustupňové lisování s extruzí. Právě s tímto zákazníkem jsme dlouhodobě prosazovali výhody využití této naší technologie v krmivářství.

Zákazník je společností, která je tvořena mnoha desítkami farmářů. Tito farmáři dodávají do lisovny semínka z vypěstované řepky. Následně vzniklé produkty jako jsou výlisky využívají v rámci krmivářství pro svou vlastní živočišnou výrobu.

Zákazník oceňuje výborné vlastnosti krmiva, které mu umožňují mít velkou konkurenční výhodu na místním trhu.

Zástupci zákazníka nás navštívili s cílem investovat do dalšího zařízení -  konkrétně do rafinace oleje. Chtějí tak nabízet rafinovaný olej určený k přímé potravinářské spotřebě v Estonsku a snížit tím množství dováženého oleje.

Zpětná vazba od zákazníků je pro nás vždy velice důležitá.  Jsme rádi, že další z našich zákazníků je velmi spokojen s naší technologií, se získanými produkty a přeje si i nadále spojovat svou budoucnost se značkou Farmet.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.