Rok 2020 přinesl rekordy v prodeji secích strojů Falcon

12. 3. 2021
Secí stroje Falcon jsou technickým vrcholem naší nabídky v oblasti zemědělských strojů. V roce 2020 jsme dosáhli rekordního prodeje Falconů.
Rok 2020 přinesl rekordy v prodeji secích strojů Falcon

Vyrábíme univerzální secí stroje, které dávají našim zákazníkům smysl. Díky patentované konstrukci samonosného zásobníku a systému rychlo-výměnných sekcí dokážeme jednoduše sestavit optimální konfiguraci pro každého zákazníka. Aktuálně nejprodávanější konfirurací jsou stroje Falcon PRO Fert+, které dokážou v jedné operaci  celoplošně zpracovat a připravit půdu v jedné operaci se setím a zároveň během setí ukládat hnojiva do budoucí kořenové zóny rostlin. Stroje umožňují i snadnou výměnu předzpracující sekce a rychlou přestavbu do konfigurace pro strip-till setí s páskovým hloubkovým kypřením a ukládáním hnojiva do větších hloubek.  Již nyní jsme si na základě  objednávek jisti, že v roce 2021 budou stroje Falcon nejrychleji rostoucím produktem z naší nabídky.

V portfoliu firmy Farmet je aktuálně více než 20 produktových řad, které pokrývají oblasti: zpracování půdy, aplikace hnojiv a setí.

Všechny secí stroje jsou vybaveny elektronickými řídícími a kontrolními systémy renomované německé firmy Müller. Na přání jsou stroje vybavovány systémem section control pro individuální automatické řízení sekcí podle GPS. Inovativní systém section control Farmet umožňuje individuální automatické řízení až 64 sekcí, tzn. individuální spínání každé secí botky.

Přečtěte si také některé z dříve opublikovaných reportáží spokojených zákazníků:

Falcon PRO – široké možnosti setí

Firma Agross Klíčany je od letošního srpna majitelem nového secího stroje Falcon 8 PRO Fert+. »»»

Výborná řepka díky Falconu

Falcony umožňují díky své unikátní koncepci rychle vyměnit přední předzpracující sekce. »»»

Tři způsoby aplikace hnojiv při setí

Secí stroje Falcon mohou být vybaveny třemi různými systémy pro aplikaci hnojiv do půdy během setí. »»»

Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás.