Dokonalý výkon Fantomu ve Velké Británii

11. 9. 2020
Od doby, kdy společnost J. Brock & Sons v roce 2015 uvedla značku Farmet na britský trh, si kultivátor Fantom PRO zajistil místo nejpopulárnějšího a nejdůležitějšího stroje z řady Farmet.
Dokonalý výkon Fantomu ve Velké Británii

Klíčovým parametrem je všestrannost díky možnosti kultivovat od 5 cm do 15 cm v široké škále půdních typů a podmínek, od těžkých jílovitých půd po písčité hlíny, od přímého zpracování strniště až po přípravu půdy po orbě, bezohledu na to, jestli je půda tvrdá a suchá nebo mokrá a lepivá, Fantom PRO to zvládne.

Další vynikající vlastností, která se britským zákazníkům opravdu líbí, je možnost demontovat zadní pěch, aby mohli pracovat bez zadního vybavení ve vlhkých podmínkách.

První Fantom PRO prodáný ve Velké Británii byl model 1250 a byl prodán společnosti AWT farm services -zemědělské služby na východě Velké Británie. Nyní pracuje již pátou sezónu a tento stroj již odpracoval více než 8 000 hektarů. V AWT farm si oblíbili tento stroj díky své univerzálnosti, vysokému výkonu a kvalitě zpracování, Fantom jim umožňuje poradit si s obzvláště těžkými půdami této oblasti.

 

 

J Brock and SonsWoodhams Farm
Cutlers Green
Thaxted
Essex
CM6 2RH

Machinery Sales: +44 (0)1371 830353
Email: info@jbrockandsons.com

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.