Verso prvním strojem pro jarní práce

6. 2. 2019
I když ještě máme na polích sněhovou pokrývku a naše myšlenky se věnují chodu farem a technice na sezónu, tak bychom už pomalu měli pomýšlet na to, s čím vyjedeme do půdy, až jarní sluníčko rozpustí sníh a skřivan naplno oznámí příchod jara. Kdo vlastní předseťový kultivátor Verso, tak má otázku zodpovězenou. Kdo Verso ještě nemá, tak mu otázku zodpovíme, protože Verso je rozhodně první stroj, který by měl do pole na jaře vyjet.
Verso prvním strojem pro jarní práce

I když ještě máme na polích sněhovou pokrývku a naše myšlenky se věnují chodu farem a technice na sezónu, tak bychom už pomalu měli pomýšlet na to, s čím vyjedeme do půdy, až jarní sluníčko rozpustí sníh a skřivan naplno oznámí příchod jara. Kdo vlastní předseťový kultivátor Verso, tak má otázku zodpovězenou. Kdo Verso ještě nemá, tak mu otázku zodpovíme, protože Verso je rozhodně první stroj, který by měl do pole na jaře vyjet.Předseťový kultivátor Verso s nízkým tahovým odporem určený k předseťové přípravě po orbě, ale i po podmítce a to hlavně do vlhčích jarních podmínek. Otevření půdy s rotačními stroji je v takových podmínkách obtížné nebo nemožné. Hlavní pracovními nástroji jsou dláta s SK plátky umístěné na pružných slupicích, což nám zajišťuje časný vjezd do pole.

Kultivátor nenahrazuje Kompaktomat. Verso má dobrý urovnávací efekt, vysokou průchodnost a pracovní rychlost. Hloubka zpracování je regulovatelná do 10 cm. Celkově je stroj ovládán přes hydraulické okruhy, tedy pohodlně z kabiny během jízdy.

Více informací o stroji Verso naleznete na produktové stránce

Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás.