Imprimare

Copră

Copra este un produs din arborele de cocos (Cocos nucifera) – care se numără printre cele mai importante oleaginoase. În prezent, interesul pentru acest tip de ulei este în creştere în special datorită calităţilor sale curative. Uleiul are un efect pozitiv în tratamentul unor boli nervoase ca epilepsia sau Alzheimer. Au fost demonstrate şi calităţile preventive împotriva bolilor infecţioase, uleiul scade riscul apariţiei bolilor de inimă, precum şi nivelul colesterolului din sânge. În industria cosmetică sunt apreciate calităţile uleiului de cocos, în special datorită calităţilor sale naturale de hidratare a tenului, precum şi acţiunii protectoare asupra firului de păr. Cea mai mare parte a uleiului de cocos se prelucrează ca biocombustibil.

Tehnologia Farmet oferă o scară largă de capacităţi pentru prelucrarea acestei plante, începând de la 15 kg până la câteva zeci de tone pe oră. Tehnologia dezvoltată de compania Farmet pune accent pe randamentul mare al uleiului, precum şi pe valoarea furajeră a şrotului din nucă de cocos.

Doriţi să presaţi ulei virgin de nucă de cocos în scop alimentar sau cosmetic? Special pentru dumneavoastră sunt create presele pentru presarea la rece, care pun accentul pe presarea economică, calitatea uleiului şi păstrarea efectelor pozitive pentru organismul uman.

Doriţi să presaţi ulei pentru utilizarea în industria alimentară sau pentru a produce biocombustibil? Special pentru dumneavoastră am creat tehnologia de presare la cald, care pune accentul pe randamentul mare în ulei şi valoarea furajeră a şroturilor.

Nu ezitaţi să îi contactaţi pe specialiştii noştri care vă vor ajuta să alegeţi soluţia corectă pentru dumneavoastră. .

 

Doriți să cunoașteți mai mult?

Contactați-ne