Imprimare

Semințe viță-de-vie

Sâmburii de struguri sunt resturile care rămân din producţia de vin. Se separă din tescovină pe cale mecanică şi trebuie uscaţi înainte de presare. Sâmburii conţin 8-16 % ulei. Uleiul din sâmburi de struguri se foloseşte încă din Evul Mediu în bucătărie şi în cosmetică, fiind apreciat mai ales pentru conţinutul mare de substanţe care aparţin grupului de vitamine E, cu efect pozitiv asupra aparatului motric, se folosesc preventiv împotriva tumorilor canceroase şi au numeroase alte întrebuinţări.

Doriţi să presaţi ulei virgin din sâmburi de struguri? Special pentru dumneavoastră. sunt create presele de capacitate mică pentru presarea la rece. Tehnologia preselor de capacitate mică permite presarea economică a sâmburilor cu accent pe calitatea uleiului şi păstrarea efectelor pozitive pe care acesta le are asupra organismului uman. Nu ezitaţi să îi contactaţi pe specialiştii noştri care vă vor ajuta să alegeţi soluţia corectă pentru dumneavoastră.

 

Doriți să cunoașteți mai mult?

Contactați-ne