Video-reportáže z Firemních dní Farmet – 25. výročí

16. 6. 2017
Jubilejní Firemní dny Farmet v České Skalici trvaly 3 dny. První den jsme přivítali obchodní partnery a některé významné zákazníky z celé naší obchodní sítě. Druhý den byl veřejný včetně aktivních ukázek práce našich strojů a technologií. Po celou dobu probíhala prezentace ukázkových pěstebních technologií divize zemědělské techniky a ucelený průřez technologií divize Oil & Feed Tech. Odpoledne probíhal Rodinný den Farmet určený zejména pro zaměstnance a jejich rodiny. Třetí den byl interní. Dopoledne probíhaly pracovní meetingy a setkání se zaměstnanci. Večer vypukla oslava 25. výročí založení společnosti Farmet s bohatým programem.
Video-reportáže z Firemních dní Farmet – 25. výročí

Jubilejní Firemní dny Farmet v České Skalici trvaly 3 dny.

 

První den jsme přivítali obchodní partnery a některé významné zákazníky z celé naší obchodní sítě.

Druhý den byl veřejný včetně aktivních ukázek práce našich strojů a technologií. Po celou dobu probíhala prezentace ukázkových pěstebních technologií divize zemědělské techniky a ucelený průřez technologií divize Oil & Feed Tech. Odpoledne probíhal Rodinný den Farmet určený zejména pro zaměstnance a jejich rodiny.

Třetí den byl interní. Dopoledne probíhaly pracovní meetingy a setkání se zaměstnanci. Večer vypukla oslava 25. výročí založení společnosti Farmet s bohatým programem.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.