Falcon SW – setí ozimů se záběrem 9 m

6. 11. 2017
Falcon SW se po setí řepek, kdy od sebe odpojil novou předzpracující dlátovou STRIP sekci s pěchovacím válcem a zadní výsevnou sekci v záběrech 6 metrů a roztečí 25 cm, rychle přestrojil na setí ozimů s 9 m výsevní sekcí s roztečí botek 12,5 cm.
Falcon SW – setí ozimů se záběrem 9 m

Falcon SW se po setí řepek, kdy od sebe odpojil novou předzpracující dlátovou STRIP sekci s pěchovacím válcem a zadní výsevnou sekci v záběrech 6 metrů a roztečí 25 cm, rychle přestrojil na setí ozimů s 9 m výsevní sekcí s roztečí botek 12,5 cm.

Svým objemným zásobníkem a devíti metrovou lištou připojitelnou přes TBZ III vzbudil pozornost na každé zastávce. Po tour v Čechách se přesunul na Moravu. Zejména letos, kdy nepřízeň počasí zredukovala počet dní pro setí ozimů na minimum, vynikla vysoká hektarová výkonnost stroje – až 13ha/hod.

ISO-BUS kompatibilní elektronika Müller Elektronik se zobrazovačkou o velikosti až 12,1“ přesně plánuje, navádí, řídí i kontroluje práci stroje.

Falcon SW zaujal vysokou pracovní stabilitou i obratností na souvratích. Pro řadu lidí byla překvapující i vysoká rychlost setí nad 15 km (na rovných polích až 20 km), jiní ocenili jednoduchost a univerzálnost.

Pro příští rok je připravena i verze s přihnojením tzn. s dvoukomorovým zásobníkem o objemu 6 000 l.

Falcon SW

Falcon SW
Falcon SW
Falcon SW

Předvedení secího stroje Falcon SW si můžete

objednat zde

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.