Světová sója v Petrohradu

14. 6. 2018
V termínu 29.– 31.05.2018 proběhla v Rusku, ve městě Saint Peterburg, IV. mezinárodní konference „Světová sója – krmivo“. Sója je celosvětově velice významnou zemědělskou plodinou s širokým rozsahem využití a neustále rostoucí společenskou i ekonomickou hodnotou.
World Soya 2018

V termínu 29.– 31.05.2018 proběhla v Rusku, ve městě  Saint Peterburg, IV. mezinárodní konference „Světová sója – krmivo“.

 

Sója je celosvětově velice významnou zemědělskou plodinou s širokým rozsahem využití  a neustále rostoucí společenskou i ekonomickou hodnotou. Tato plodina je zdrojem jak bílkovin, tak i rostlinného oleje.  O velkém významu sóji  svědčí  také obrovské množství  farmaceutických preparátů, které sóju obsahují.

Tato výjimečná plodina je velice ceněna rovněž v krmivářství, protože je součástí krmiv v oblasti živočišné výroby.

„ Konference Světová sója – krmivo“ se stala již tradicí a díky svému významu upoutává každoročně čím dál větší pozornost odborné veřejnosti. Letos se této akce zúčastnilo na 300 představitelů důležitých průmyslových a zemědělských podniků z více než 15 zemí světa.

Naše společnost Farmet a.s. se zúčastňuje této každoročně konané konference pravidelně – letos i  jako partner s odborným vystoupením pana  Pugacheva  (ředitel dceřinné firmy OOO Farmet v Moskvě) na téma Ekologické zpracování velkých objemů sóji bez hexanu. Vystoupení  vzbudilo mezi posluchači velký ohlas. V návaznosti na to zástupci naší společnosti projednali  s potenciálními zákazníky z různých oblastí Ruska  možnosti  výstavby několika závodů na ekologické zpracování sóji s rekuperací zbytkového tepla. Tato prezentace a jednání s potenciálními klienty pokračuje v naší rétorice HEXANE FREE PROCESSING TECHNOLOGIES.

Konference v tomto roce byla hodnocena velmi kladně všemi účastníky a nás těší, že naše řešení zpracování sóji s hexane free technologiemi Farmet nachází stále více podporovatelů na úkor chemického zpracování sóji v extrakčních závodech.

 

 

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.