Compact do rodinné farmy v Ostřešanech

24. 8. 2018
Poslední novinkou, která obohatila strojový park rodinné farmy Houdkových, je kompaktní secí stroj Falcon 3 Compact. S Falconem 3 Compact sejí do řádků vzdálených 15 cm, v současné době dosévají ozimou řepku, v září bude následovat setí obilovin.
Compact do rodinné farmy v Ostřešanech

S farmou rodiny Houdkových z Ostřešan úspěšně spolupracujeme již více jak 18 let. Za tu dobu si pořídili celkem 6 strojů značky Farmet.

Hospodaří na celkové výměře 170 hektarů. Disponují traktorem o výkonu 190 koní a půdní práce vykonávají za pomoci GPS navigace. Pěstují všechny běžné plodiny.

Poslední novinkou, která obohatila strojový park rodinné farmy Houdkových, je kompaktní secí stroj Falcon 3 Compact. Ten je již v pořadí třetím secím strojem, který si od nás tato farma pořídila. S Falconem 3 Compact sejí do řádků vzdálených 15 cm, v současné době dosévají ozimou řepku, v září bude následovat setí obilovin.

Na secím stroji oceňují velký zásobník na osivo, jednoduchost ovládání, kvalitu zpracování a celkovou koncepci stroje. Obvyklá velikost jejich pozemků má rozlohu 2-3 hektary. Z toho důvodu zvolili secí stroj o záběru 3 metry. Stroj disponuje dvěmi hydraulickými okruhy a má nastaven souvraťový management, díky tomu k ovládání celého stroje postačí jediné tlačítko.


Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.