Obchodní partner Farmet OFT na Ukrajině, společnost PPF ANATOL, byla navržena do programu „Firma roku 2019“

20. 4. 2020
Obchodní partner Farmet OFT na Ukrajině, společnost PPF ANATOL, byla navržena do programu „Firma roku 2019“

Obchodní partner Farmet OFT na Ukrajině, společnost PPF ANATOL, byla navržena do programu „Firma roku 2019“ a zapsána do seznamu spolehlivých firem pro spolupráci, čímž se oceňují dlouhodobé úspěchy společnosti na ukrajinském trhu.

Společnost byla založena 27.5.1996, zabývá se prodejem zemědělské a komunální techniky. Oficiálním partnerem Farmet je od roku 2016. Pravidelně se zúčastňuje marketingových akcí spojených s oblastí zpracování olejnin a aktivně pracuje na rozvoji trhu.

V průběhu spolupráce dosáhla firma Anatol významných úspěchů v prodeji technologií Farmet. Mimo prodeje se aktivně věnuje servisnímu zajištění, provádění montážních a šéfmontážních prací a dodávkám náhradních dílů.

Při rozhovoru řekl ředitel společnosti, p. Anatolij Moskaljuk, následující: „Díky spolupráci s Farmetem se moje firma posunula na vyšší úroveň rozvoje. Úspěšně spolupracujeme s Farmetem od roku 2016 a každým rokem se zlepšuje úroveň a objemy spolupráce. Spolupráce s Farmetem nám dovoluje efektivně investovat, přinášet kvalitní a konkurenceschopný produkt, který pozitivně pomáhá k rozvoji ukrajinského zemědělského trhu.“

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.