Farmet – Váš spolehlivý dodavatel technologií na zpracování olejnin

31. 1. 2023
Příroda nám vytvořila nepřeberné množství olejnatých semen. Farmet svými špičkovými, efektivními a k životnímu prostředí vysoce šetrnými technologiemi tato semínka s úctou, pokorou a komplexním přístupem již více než 30 let zpracovává.
Farmet – Váš spolehlivý dodavatel technologií na zpracování olejnin

Naše dodávané technologie jsou podloženy vlastním výzkumem, vývojem, výrobou a založeny výhradně na principu mechanického zpracování (hexane free) – tedy bez použití jakékoliv chemie.

Farmet je partnerem zemědělců. Podporujeme horizontální zemědělství. Vaši úrodu již nebudete muset prodávat za nízké ceny do výkupen nebo investovat značné množství peněz k jejich přepravě do zpracovatelských závodů a zpět. Snížíte i tímto krokem svou uhlíkovou stopu. Zbavte se lokálním zpracováním své závislosti na velkých zpracovatelích.

Prostřednictvím technologií Farmet si úrodu můžete lokálně a efektivně zpracovat sami.  Získáte čistě přírodní a skvěle obchodovatelné produkty s vysokou přidanou hodnotou – nejkvalitnější rostlinný oleje a vynikající čerstvé krmivo s optimálním složením pro různé druhy hospodářských zvířat.

 

Udělejte krok správným směrem a investuje do technologií Farmet. Vaše vynaložené prostředky se Vám (i díky našemu patentovanému systému rekuperace energií) rychle vrátí zpět a Vaše získané produkty se stanou tou nejlepší a nejzdravější prodejní komoditou na trhu.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.