Školení obchodních partnerů

13. 4. 2018
V průběhu prvního čtvrtletí letošního roku proběhlo v sídle naší společnosti školení dealerů. Toto dvou denní školení bylo rozděleno do 4 skupin, které se u nás sešly v rozmezí několika týdnů. Současně se školením dealerů probíhalo i školení našich servisních specialistů.
Školení obchodních partnerů

V průběhu prvního čtvrtletí letošního roku proběhlo v sídle naší společnosti školení dealerů. Toto dvou denní školení bylo rozděleno do 4 skupin, které se u nás sešly v rozmezí několika týdnů. Současně se školením dealerů probíhalo i školení našich servisních specialistů. Cílem školení bylo maximální zaměření na otázky z praxe, praktické ukázky a diskuze ohledně aktuálních témat. Prezentace našich produktových specialistů se zaměřovali zejména na témata jako jsou rekuperace energie, nová modelová řada lisů FS 4015, extrudérů FE 4000 a výhody lokálního zpracování komodit.

Díky velké účasti dealerů z celého světa (Rusko, USA, Ukrajina, Francie, Moldávie, Itálie, Bulharsko, Maďarsko, Bělorusko, Rakousko, Slovensko, Polsko a další) jsme načerpali mnoho informací, zkušeností i podmětů na zlepšení přímo z trhů. Snažíme se tyto informace maximálně využít pro naši práci i pro komfort našich zákazníků.

Tímto bychom chtěli poděkovat našim dealerům za účast na našem školení a věříme, že společně pro Vás připravíme to nejlepší možné řešení pro Váš konkrétní projekt. Neváhejte nás oslovit s Vaší poptávkou.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.