Předvádění Softeru 6

10. 8. 2018
Předváděcí stroj Softer 6 PS odvedl výbornou práci v okrese Litoměřice v Ústeckém kraji, kde přesvědčil řadu zákazníků o svých kvalitách.
Předvádění Softeru 6

Předváděcí stroj Softer 6 PS odvedl výbornou práci v okrese Litoměřice v Ústeckém kraji, kde přesvědčil řadu zákazníků o svých kvalitách. Diskový podmítač Softer o záběru 6 m je vybaven zadním dvojitým Ring válcem, který je velmi univerzální a výborně pracuje ve všech půdních podmínkách a technologiích, zejména ve vlhkých půdách (což letos není snad nikde) a při velkém množství posklizňových zbytků. Stroj je dále vybaven volitelnými kopírovacími koly, které usnadňují obsluze práci při seřízení stroje, a pracovní rychlost se může pohybovat na hranici 17 km. Pracovní úhly disků a přítlak na každý disk zajišťují nekompromisní vnikání do těžké a přeschlé půdy. Dokonalé podříznutí zpracovávaného profilu a intenzivní míchání zajišťuje celoobvodové ostření zubatých disků.

Softer byl předveden mimo jiné u pana Václava Lorence z Ječovic, který jej využil k prvním rychlým mělkým podmítkám, přičemž některá pole zpracuje znovu Softerem, tentokrát na větší pracovní hloubku. Další operací bude hloubkové kypření radličkovým podmítačem nebo přímo setí. Traktor o výkonu 230 HP si se strojem hravě poradil i ve větších kopcích a zákazník ocenil nízký tahový odpor stroje. Po předvedení se pan Lorenc rozhodl stroj zakoupit.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.