Společnost UNIMARCO - Nové obchodní zastoupení zn. Farmet

22. 5. 2020
Farmet přivítal mezi další prodejce značky nového obchodního zástupce společnost UNIMARCO. Dohoda o spolupráci byla podepsána již v březnu 2020 na základě společných úspěšných jednáních.
Společnost UNIMARCO - Nové obchodní zastoupení zn. Farmet

Počátek návrhu spolupráce vznikl již na výstavě Země živitelka, kdy dealer Farmetu Arrow Agri a Unimarco měli společnou výstavní plochu a obě firmy tak měly možnost se během výstavy poznat a vzájemné sympatie využít k zahájení spolupráce, jak se říká obě firmy byly ve správný čas na správném místě.

Následovaly Polní dny Farmet Day pořádané v Jižních Čechách právě od Arrow Agri, kam byli představitelé z Unimarco pozvaní jako hosté, kdy jsme se již blíže bavili o spolupráci na Moravě.

Návštěva Unimarco na stánku Farmet v rámci výstavy v Hannoveru 2019 nastavila již další směr jednání o konkrétní spolupráci. Výsledkem bylo podepsání smlouvy o spolupráci, která měla proběhnout slavnostně na letošní výstavě Techagro v Brně.

Vzhledem k opatřením vlády, bylo zrušeno nejen Techagro 2020, ale bude posunut také velký Farmet Day původně plánovaný na začátek června v sídle výrobce v České Skalici se spoustou zahraničních účastníků. Nyní se snažíme připravit nové alternativy. Pokud situace dovolí, plánujeme připravit zajímavou prezentaci spojení obou firem Farmet – Unimarco, a to přímo v areálu společnosti Unimarco plánovanou na 11. června 2020 včetně praktických ukázek celé řady souprav půdozpracující techniky a secích strojů zn. Farmet.

Společnost Unimarco a.s. se sídlem Želechovice nad Dřevnicí má výhradní zastoupení značky Farmet pro region zahrnující správní obvody obcí s rozšířenou působností: Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm, Bystřice pod Hostýnem, Vsetín, Holešov, Prostějov, Vyškov, Kroměříž, Zlín, Vizovice, Valašské Klobouky, Luhačovice, Otrokovice, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Brno, Šlapanice, Bučovice, Slavkov u Brna, Židlochovice, Kyjov, Pohořelice, Hustopeče, Hodonín, Veselí nad Moravou, Mikulov, Břeclav.
Oblast pro nevýhradní prodej společná s dalším novým dealerem Farmet, s firmou Medox s.r.o.: Přerov, Lipník nad Bečvou, Hranice.

Podle spolumajitele firmy Unimarco Roberta Mladenova je zásadní strategie společnosti Unimarco v kvalitním servisu pro své zákazníky pod mottem: „NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ČLOVĚK VE FIRMĚ UNIMARCO JE ZÁKAZNÍK“. Proč se rozhodli pro Farmet říká Robert Mladenov: „Česká značka Farmet, renomovaná, pozitivně vnímaná českými farmáři se svoji výbornou kvalitou… byla jasnou volbou pro vzájemnou spolupráci obou firem.“

Společnost Unimarco je již zkušeným prodejcem zemědělské techniky a na trhu se pohybuje již od roku 1991. Značka Farmet je tady v dobrých rukou!

Mgr. Daneš Marinica
manažer obchodu pro ČR, Farmet a. s.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.