Firemní den u Roudnice nad Labem

15. 10. 2018
V Ústeckém kraji, pár stovek metrů za Roudnicí nad Labem se konal další Firemní den Farmet, tentokrát ve spolupráci s obchodním zástupcem pro danou oblast, firmou FarmTechnik s.r.o.
Firemní den u Roudnice nad Labem

V Ústeckém kraji, pár stovek metrů za Roudnicí nad Labem, se konal další Firemní den Farmet, tentokrát ve spolupráci s obchodním zástupcem pro danou oblast, firmou FarmTechnik s.r.o.

Nepříznivé počasí bylo vyváženo nádherným pohledem na horu Říp a aktivním předvedením naší techniky v podobě třinácti souprav. Návštěvníci viděli průřez naším sortimentem a také dvě novinky představené v letošním roce.

První novinka, dlátový čtyřřadý kypřič Terrix, který byl v provedení Dual, pracuje na principu postupného zpracování půdy až do hloubky 35 cm. Tato verze stroje se vyznačuje výrazně lepší kvalitou kypření a velmi vysokým dvoustupňovým efektem zapravení rostlinných zbytků. TerrixDual je ideální alternativou k orbě, obzvláště na těžkých půdách s velkým množstvím posklizňových zbytků.

Na polní akci zavítala zhruba stovka návštěvníků
Jednou z představovaných novinek byl diskodlátový kypřič Triton 450 PS
Návštěvníkům bylo představeno celkem 13 jízdních souprav

Jako pomyslnou třešničku na dortu jsme si nechali na závěr předvádění druhou novinku letošního roku, stroj Triton. Jedná se o kombinovaný kypřič, který v sobě spojuje výhody práce diskových podmítačů a dlátových kypřičů jedním přejezdem. Přední dvě řady disků půdu celoplošně zpracují, účinně rozřezají a promíchají rostlinné zbytky. Následující dvě řady mohutných dlát půdu zónově prokypří až do hloubky 35 cm a zajistí výborné vsakování vody do větších hloubek.

Tyto stroje a mnoho dalších můžete vidět ještě na posledním plánovaném dni Farmet, který se bude konat 18. 10. 2018 v Horní Sloupnici u Svitav. Pokud se do Sloupnice nedostanete, můžete si přes naše obchodní partnery domluvit individuální předvedení.

Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás.