Aktuality

14.01.2019

Slavnostní zakončení roku

Zaměstnanci společnosti Farmet slavnostně zakončili pracovní rok v honosných prostorách Městského divadla v Náchodě. Firemní ples byl zároveň oslavou 100. výročí založení republiky a účastníci dorazili oděni ve stylu 1. republiky.
13.01.2019

Rekonstrukce svařovny dokončena

Rok 2018 je pro Farmet rokem změn a začátkem velkých investic. První nejvíce viditelnou změnou a zároveň investicí je rekonstrukce svařovny.
10.01.2019

Anglie chce stále růst

Dne 8. a 9. ledna 2019 proběhla v anglickém Birminghamu výstava celoanglického významu Lamma. Farmet se zúčastnil společně se svým obchodním zástupcem pro Velkou Británii firmou J Brock & Sons.
02.01.2019

Vítejte v roce 2019

Vážení obchodní partneři, k dnešnímu dni se zaměstnanci naší společnosti opětovně navrátili z vánočních svátků ke svým povinnostem, aby navázali na spolupráci a komunikaci s Vámi.
12.12.2018

Poděkování za spolupráci - PF 2019

Vážení obchodní partneři, zaměstnanci, kolegové. Děkujeme Vám za spolupráci v právě končícím roce. Přejeme Vám pevné zdraví, mnoho štěstí a rodinné pohody.
10.12.2018

Farmet aktivně usiluje o proniknutí na trh Uzbekistánu

V obecném povědomí představuje Uzbekistán zemi, kterou si běžně řadíme někam mezi středoasijské země s polodiktátorským režimem.
09.12.2018

Christchurch A&P show

Ve dnech 14. - 16. 11. 2018 proběhla na jižním ostrově Nového Zélandu ve městě Christchurch velmi oblíbená zemědělská A&P výstava.
02.12.2018

Mezinárodní výstava Yugagro

Největší výstava v Rusku zaměřená na zemědělskou techniku, zařízení a materiály pro výrobu a zpracování zemědělských produktů.
25.11.2018

Zpracování půdy technologií Strip-till

Společnost Zemas a.s. Čejč hospodaří na 2 900 ha zemědělské půdy v katastru 7 obcí Jihomoravského kraje. Obhospodařovaná půda je středně těžká až těžká, místy písčitá. Zemas a.s. všechna pole zpracovává podrýváním do hloubky 30 cm. Každý rok se vybere pár polí, která se podryjí na větší hloubku, a to až na 65 cm.
19.11.2018

Napsali o nás - časopis OFI

V listopadovém vydání časopisu OFI (Oils and Fats Magazine; www.ofimagazine.com) byl publikován náš článek týkající se zpracování sóji bez použití chemických rozpouštědel (bez hexanu).