Duolent výborně pracuje i v letošním extrémním suchu

14. 8. 2015
Extrémní sucho a utužená půda je největším problémem letošní sezóny. Někde lze zajistit podmítku jen radličkovými kypřiči. Ukázka práce 2-řadého dlátového kypřiče Duolent DX 800 PS v agregaci s CASE 340PS ZOD Rasošky u Jaroměře. Celoplošná podmínka strniště s drcenou slámou na hloubku 16-18 cm. Překvapivě dobrá kvalita práce se zakrytím slámy, urovnáním povrchu bez děr vlivem suchých hrud. Se stejným strojem zajistí i základní kypření půdy na hloubku 25 cm. Letos tak potřebují jen jednu mašinu na přípravu půdy.
Duolent výborně pracuje i v letošním extrémním suchu

Extrémní sucho a utužená půda je největším problémem letošní sezóny. Někde lze zajistit podmítku jen radličkovými kypřiči. Ukázka práce 2-řadého dlátového kypřiče Duolent DX 800 PS v agregaci s CASE 340PS ZOD Rasošky u Jaroměře. Celoplošná podmínka strniště s drcenou slámou na hloubku 16-18 cm. Překvapivě dobrá kvalita práce se zakrytím slámy, urovnáním povrchu bez děr vlivem suchých hrud.

Se stejným strojem zajistí i základní kypření půdy na hloubku 25 cm. Letos tak potřebují jen jednu mašinu na přípravu půdy.

Datum pořízení videa: 6. 8. 2015.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.