Prezentace strojů Farmet na výstavě Sima Paříž

28. 2. 2017
V těchto dnech probíhající zemědělská výstava SIMA Paříž je jednou z nejvýznamějších akcí svého druhu v Evropě. Návštěvníci, kteří navštívili naši expozici o rozloze 645 m2, využili možnosti prohlédnout si a seznámit se s celkem 10-ti na výstavě zastoupenými stroji zemědělské techniky.
Prezentace strojů Farmet na výstavě Sima Paříž

V těchto dnech probíhající zemědělská výstava SIMA Paříž je jednou z nejvýznamějších akcí svého druhu v Evropě. Návštěvníci, kteří navštívili naši expozici o rozloze 645 m2, využili možnosti prohlédnout si a seznámit se s celkem 10-ti na výstavě zastoupenými stroji zemědělské techniky. Hlavní exponát modulární secí stroj Falcon 6 PRO vzbudil mezi návštěvníky značnou pozornost a zájem. Z diskových podmínačů nechyběl námi největší vyráběný stroj Softer o záběru 11 metrů, doplněný 3 metrovým Diskomatem. Z výrobní řady dlátových kypřičů byl zastoupen stroj Triolent a Fantom.  Ze strojů pro přípravu seťového lůžka si návštěvníci mohli vybírat mezi Kompaktomatem, na výstavě zastoupeným záběrem 6 a 10 metrů, a Versem. Vystavované stroje doplnil hloubkový kypřič Digger a pneumatický secí stroj Monsun. 

Producenti krmiv ocenili na výstavě situovaný extrudér FE 1000 s kondicionérem, který slouží k výrobě krmiv hospodářských zvířat z široké škály zemědělských plodin. 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.