Agro Animal Show – Ukrajina, Kiev

16. 3. 2017
V únoru jsme se zúčastnili výstavy AgroAnimalShow v Kyjevě. Jedná se o nejvýznamnější ukrajinskou výstavu v oblasti krmivářství a živočišné výroby. Na stánku Farmet jsme společně s našimi obchodními partnery prezentovali jak lisování olejnin, tak extruzi krmiv. Exponátem, který jsme návštěvníkům předváděli, byl lis DUO.
Agro Animal Show – Ukrajina, Kiev

V únoru jsme se zúčastnili výstavy AgroAnimalShow v Kyjevě. Jedná se o nejvýznamnější ukrajinskou výstavu v oblasti krmivářství a živočišné výroby. Na stánku Farmet jsme společně s našimi obchodními partnery prezentovali jak lisování olejnin, tak extruzi krmiv.  Exponátem, který jsme návštěvníkům předváděli, byl lis DUO.

Souběžně s výstavou se konaly i další významné akce. Jednou z nich byla konference Asociace výrobců a zpracovatelů sóji, které jsme se zúčastnili jako sponzor. V rámci konference jsme vystoupili s přednáškou na téma „Inovativní technologie pro zpracování sóji EP1 REKU+“, která měla velmi příznivý ohlas.

Dále v rámci výstavy proběhlo Agrofórum České republiky a Ukrajiny za účasti ministrů zemědělství obou zemí - Mariana Jurečky a Tarase Kutového. Zde jsme měli krátké vystoupení o představení společnosti Farmet a našich aktivit na Ukrajině.

Výstava i doprovodné akce měly letos velkou návštěvnost. Zájem o naše technologie je na Ukrajině obrovský, jméno Farmet je zde známé a vysoce ceněné. Na stánku proběhla řada jednání s konkrétními zájemci o technologická zařízení na lisování olejů, extruzní i krmivářské linky.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.