Rozšíření skladových prostor pro náhradní díly

12. 3. 2018
Firma Farmet a.s. si uvědomuje, že základem 100% užitné hodnoty našich strojů je i bezchybné fungování na polích v době, kdy to zákazníci nejvíce potřebují. Proto jsme se rozhodli navýšit skladovací prostory a vytvořili samostatný sklad náhradních dílů s vlastní obsluhou, který plánujeme v následujících letech ještě inovovat a rozšiřovat.
Rozšíření skladových prostor pro náhradní díly

Firma Farmet a.s. si uvědomuje, že základem 100% užitné hodnoty našich strojů je i bezchybné fungování na polích v době, kdy to zákazníci nejvíce potřebují. Proto jsme se rozhodli navýšit skladovací prostory a vytvořili samostatný sklad náhradních dílů s vlastní obsluhou, který plánujeme v následujících letech ještě inovovat a rozšiřovat.

Rozšíření skladových prostorK tomuto účelu jsme vylepšili celkový systém identifikace dílů a stále inovujeme i náš e-shop a rozšiřujeme naše služby. Věříme, že nejen tato inovace pomůže k rychlejšímu dodání dílů k našim konečným zákazníkům. Dokážeme Vám vybrané díly dodat velmi rychle prostřednictvím naší stále se rozšiřující obchodní sítě.

Veškeré díly jsou vyráběny dle naší výrobní dokumentace. Pro využití maximálního potenciálu stroje je nezbytné osadit stroj originálními náhradními díly. Naše díly jsou dlouhodobě testovány a jejich tvarová přesnost zvyšuje kvalitu práce.

Pouze originální díly Farmet Vám zajistí, že stroj bude pracovat přesně podle Vašich i našich představ a bude plně plnit svou funkci.

Spolehlivost Vašich strojů závisí na tom, jaký mají servis.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.