Farmet se zúčastnil výstavy Zerno Kombikorma

6. 3. 2018
Ve dnech 30.01.2018 – 01.02.2018 jsme se zúčastnili XXIII Mezinárodní výstavy MVC, Zerno, Kombikorma – veterinarija 2018 v Moskvě (Rusko).
Farmet se zúčastnil výstavy Zerno Kombikorma

Ve dnech 30.01.2018 – 01.02.2018 jsme se zúčastnili XXIII Mezinárodní výstavy MVC, Zerno, Kombikorma – veterinarija 2018 v Moskvě (Rusko).

 

První den (30.01.2018) ji navštívil a vyjádřil své dojmy o výstavě náměstek Ministra zemědělství Ruské federace pan Jevgenij Vasiljevič Gromyko. O výstavě řekl: “Za poslední tři roky se výstava dostala na novou kvalitativní úroveň. Ve skutečnosti stejní vystavovatelé, ale úplně jiná, daleko hlubší a kvalitnější struktura informací, včetně všech detailů rozvoje agrárního sektoru, každého směru rozvoje společnosti. Je potřeba si uvědomit, že firmy jsou schopny dnes nejen přijímat objednávky, ale i přizpůsobovat se klientům“.

Výstava ukázala i na základě struktury vystavovatelů, že hodně zahraničních společností je připraveno dodávat své technologické celky a dokonce i organizovat svoji výrobu v Rusku a zemích EuroAsijského ekonomického společenství.

Tato výstava je jednou z největších specializovaných výstav v EuroAsii i celkově na světě. Je to vhodná půda pro start a pokračování v modernizaci zpracovatelského a krmivářského průmyslu Ruské federace.Na výstavě se zúčastnilo 438 společností z 25 zemí světa: Rakousko, Bělorusko, Belgie, Bulharsko, Azerbajdžán, Anglie, Německo, Dánsko, Španělsko, Itálie, Kanada, Čína, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Srbsko, Slovinsko, Amerika, Turecko, Ukrajina, Finsko, Francie, Česká republika, Švýcarsko a 46 regionů Ruské federace. Plocha výstavy byla větší než 22 000 m2.

Pan Jevgenij Gromyko navštívil i náš stánek na výstavě a popřál nám hodně úspěchů v naší práci na ruském trhu.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.