Školení obchodních zástupců z Moldavska

10. 8. 2018
Na přelomu července a srpna proběhlo v sídle společnosti Farmet školení obchodních zástupců z Moldavska.
Školení obchodních zástupců z Moldavska

Na přelomu července a srpna proběhlo v sídle společnosti Farmet školení obchodních zástupců z Moldavska. Tato malá země je v současné době ve velmi těžké politické a ekonomické situaci, ale přesto tam jsou lidé otevřeni novým nápadům a využití nových technologií. Obchodníci pečlivě sledují technické změny našich strojů a pořádali nás, abychom pro ně připravili speciální školní a to i navzdory vrcholící sezoně zemědělských prací.

Významným přispěním byla příprava strojů na předváděcím prostoru. Konkrétně se jednalo o stroje: Falcon SW a Falcon 6 Tandem, Kompaktomat K 300 NS a K 450 PS, Verso 8 PS, Softer 300 N a Kultis 6. Praktická prezentace strojů umožnila spojit teorii s praxí. Též stojany s pracovními orgány a prohlídka výrobního závodu sklízely velký úspěch.

Třešničkou na dortu pak byla návštěva zákazníka firmy ZETEPA, kde jim byla technika předvedena na pozemcích družstva AGROSEM Stěžery. Zaměstnanci ochotně ukázali svůj park zemědělských strojů Farmet a podělili se o své zkušenosti a používané technologie.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.