Další Firemní den Farmet, tentokrát v Lotouši

11. 9. 2018
Přinášíme Vám reportáž z letošního třetího Firemního dne Farmet a. s., který se konal v pátek 7. 9. v Lotouši u Slaného, přímo v sídle našeho dealera – společnosti RANK CAR s. r. o., se kterou Farmet úspěšně spolupracuje již od roku 1995.
Další Firemní den Farmet, tentokrát v Lotouši

Přinášíme Vám reportáž z letošního třetího Firemního dne Farmet a. s., který se konal v pátek 7. 9. v Lotouši u Slaného, přímo v sídle našeho dealera – společnosti RANK CAR s. r. o., se kterou Farmet úspěšně spolupracuje již od roku 1995 a jejíž vybudované zázemí v blízkosti zemědělského pozemku jejich zákazníka se nabízelo k uspořádání této akce.

Ačkoliv oproti předchozí akci nás v závěru předvádění trochu pozlobilo počasí, na celkovém průběhu předvádění a zájmu návštěvníků to rozhodně neubralo. Naopak jsme mohli ukázat práci v různých podmínkách.

Návštěvníci velmi pozitivně hodnotili celkový dojem z akce, zejména možnost vidět při práci na jednom místě tolik typů strojů. Celkem jsme zde předvedli flotilu 10 strojů Farmet.

Děkujeme tímto panu Karlovi Rankovi (jednateli Rank Car) a celému  týmu za zajištění akce, jeho zákazníkům za zapůjčení pozemku a techniky.
My už se jdeme připravovat na další Firemní den do Stěžer u Hradce Králové, který bude již v úterý 11. 9., kde Vás rádi přivítáme!

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.