WORKSHOP: Zpracování sóji

Workshop sója probíhá u příležitosti konání velkého polního dne společnosti Farmet.
Datum konání akce
21. 5. 2025 (9:00 - 12:30)

Popis akce

Přemýšlíte o pěstování sóji, nebo Vás zajímá komplexní zpracování sóji od loupání, extruzi, lisování až po filtraci oleje? Objevte budoucnost zpracování sóji! Přijďte si prohlédnout naše špičkové technologie lisování a extruze sóji v akci.


Čekají Vás jak praktické ukázky, tak i odborná část, ve které se můžete dozvědět něco nového z oblasti zpracovávání sóji.


Praktické ukázky:

1. Prohlídka moderního závodu
2. Praktické ukázky ve vývojovém a výzkumném centru
3. Základní laboratorní analýzy při zpracování sóji
4. Aktivní předvádění 30 souprav zemědělských strojů

 

Odborná část:

Komplexní zpracování sóji
·       Všeobecně o sóje a jejím zpracování
·       Proč extrudovat a lisovat, extruze a přístupy k extruzi, lisování s extruzí včetně rekuperace

Technologie a zařízení Farmet
·        Přednosti extruderů
·        Přednosti lisu
·        Jedinečnost výrobkové řady extruderů a lisů; bezkonkurenční kvalita výroby

Krmivářské a potravinářské aplikace
·       Optimalizace stravitelnosti sóji pro jednotlivá hospodářská zvířata
·       Krmivo, míchaní krmných směsí, krmivářský pohled
·       Texturace a využití texturátu
·       Koncentrace bílkovin

Individuální přístup při zpracování projektů k technologiím
·        Komplexní přístup, garance parametrů a návrh technologií
·        Příběh řešení zpracování sóji

 

Občerstvení zajištěno!

REGISTRACI PROVEĎTE NEJPOZDĚJI DO 16.5. 2025 PŘES WEBOVÝ FORMULÁŘ NÍŽE.

Registrujte se s předstihem

Ušetříte čas s registrací na místě. Zároveň nám pomůžete blíže odhadnout počet účastníků, a tím pro Vás firemní den Farmet organizačně lépe připravit.

Beru na vědomí podmínky zpracování osobních údajů
Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.